fredag 15 november 2013

Med genustäcke på

Ja, jag är skitjobbig. Jag har haft stora problem med barnklädesindustrin också. Här ser vi då gossarna i hagen. Ofsi som ändå har en rand av lite obestämbart persikofärgat på sitt BLÅ täcke tittar upp mot det störande momentet i hagen.


 Japp. Och jag upptäcker till min fasa att jag köpt ett blå/grått täcke till min gosse som älskar till exempel orange. Citrongult vore också najs, så man verkligen ser var leran satt sig.


Här ser vi då partyhörnan av hagarna. Brudarna i rött (utom en gammeltant som har blått). En liten herre står för glamouren här också, Anton tvekar inte inför lila och stjärnor.

Stör mig på att det är så lätt att köpa blå täcken till killar och röda till tjejer. Ska bättra mig.

Annars? Idag blev det ett härligt pass i dagsljus, två varv på grusvägen - ungefär som två varv på ovalen tror jag. Jag var inte snäll mot Juppe, han fick inte sakta ner när han ville det. Det var tölt jag bestämt mig för och tölt blev det. Varvat med lite skritt, trav och galopp. Det var tempo jag ville åt.

I andra varvet hade vi turen att träffa på tant Fluga. Fluga med medryttare tackade ja till en runda i skogen som dessert. En bra dag!

Lilla svettiga grisen fick täcke på igen när han åkte ut i hagen, ett blått ärvt ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar