måndag 5 oktober 2015

Hurra! Bandage av!

Med blixt. 


Utan blixt.


Med blixt från insidan.

Yes, yes, yes! Inte vet jag, men jag tror att det ser fantastiskt ut.

Wohoooooo!

Ikväll rök bandaget. Precis vad jag behövde efter en riktigt, riktigt, riktigt krattig jobbdag.

Älskade Juppe vet vad som gäller när det kommer till att snurra av bandage. Han fattar att det är viktigt och bjuder på en full man spread. En liten försynt glutt bakåt då och då, men mest mumsa, mumsa hö och - ska jag lyfta? Nähej, inte det.

I morgon är det alltså dags att få gå ut i hage. Jag blev glosögd bara av tanken. Då kom Annica och hade spelkulor av glas till ögon hon också.

Gemensamt kom vi fram till att det är bra om vi alla tre slipper åka till psykakuten om det händer en olycka till. Juppe skippar minsta sjukhagen och får låna en lite större solohage. Är man vig som ett kassaskåp och verkligen gillar att ligga ner och sova och dessutom rulla så är det ju bra om det finns plats.

Och jag kan ju inte låsa in honom i en box resten av hans liv.

Även om det blir lite hopp och sprall när han kommer ut i hagen så tror jag han lugnar sig rätt snart. Han har ju ingen att busa med. Tror det blir bra. Hoppas vi är på rätt väg nu, typ i en spiral uppåt.

2 kommentarer:

  1. Grattis Juppe till friheten!! Benet ser fint ut :) smart tänkt med större hage så att han inte gör om bravaden, det räcker med en gång! Håller tummarna för att ni snart är igång på riktigt igen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Evelina! Jag tror och hoppas vi har rätt allihopa. :-)

      Radera