torsdag 7 mars 2019

Jag är så stolt - företaget jag jobbar på sponsrar med gratistjänst


Gården som Juppe bor på (ja, och mina jobbarkompisars hästar också) är stängd för besökare, vi åker heller inte ut på evenemang med våra hästar.

Varför? Gården tar ansvar för smittspridning och vi är rädda om våra hästar.

Det här utbrottet av EHV-1 kommer inte att vara det sista. Kvarkan finns kvar och hästinfluensa med för den delen. Vi måste bli bättre på att tänka på smittor - alltid.

Jag personligen tror att de inom hästvärlden som tävlar mycket ändå har det här med sig på något sätt. Ryttarna och hästägarna är vana vid att fylla i hästförsäkran, alltså en försäkran om att hästen dyker upp på tävlingsanläggningen och är frisk.

Ambitiösa fritidsryttare som åker på kurs är jag däremot inte lika säker på att de tänker på smittorisker.

Jag kan STOLT berätta att företaget jag jobbar på har låtit oss jobba med att ta fram en tjänst för gratis elektronisk signering av hästägarförsäkran. Företaget bjuder på det här. Är inte det fint?

Sidan hittar du här.

Så är det att ha en chef som äger islandshäst.

Vi är duktiga på det här med digital kommunikation och elektronisk signering. Det här är vårt bidrag till Hästsverige. Vi hoppas du gillar det och framförallt använder dig av den här. Sidan kommer att ligga uppe för alltid.

Ja, jag blir jätteglad om du delar och berättar om elektronisk hästägarförsäkran. Lika glad blir jag för en kommentar här förstås.

6 kommentarer:

 1. Ska dela den på min blogg och I vår stallgrupp! Jättebra initiativ!

  SvaraRadera
 2. Väldigt bra! Ska tipsa både tränare och klubbar!!

  SvaraRadera
 3. Smart!

  Själv har jag aldrig mina stallkläder när jag är i andra stallar (på besök eller clinic elle något sånt), antingen har jag "privata" kläder eller rentvättade ridkläder. Lämnar jacka och skor i stallet varje dag också. Vardagsrutiner är a och o :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å, om alla kunde tänka som du. Ja, och jag då. Jag gör likadant. Ska jag på föreläsning eller hälsa på i annat stall blir det i privata kläder eller rentvättade ridkläder. Specialskor har jag också.

   Radera