lördag 31 mars 2018

Glad påsk alla härliga!


Vilken härlig ledig dag!

(Prata för dig själv du, sa Juppe).

Glad påsk på er, önskar Juppe och jag.


Juppe och jag var faktiskt superduktiga i dag. Inte för att turen blev osedvanligt lång eller så. Nejdå, det blev en snabbtur inte ens hela vägen upp till Hallbo. Skulle tippa på 3-4 kilometer.

Men - jag veknade inte fullständigt utan lät Juppe tuffa på i trav och tölt. Nej, han dog inte av ansträngning eller gick av på mitten och blev trasig.

Han hade mer energi än någonsin på hemvägen, och så fint tölttakten lät. Jag kom ihåg att koppla på magmusklerna, böja Juppe lite snabbt åt höger, åt vänster när han styvade till sig. Och si, halsen och huvudet slutade peka rakt upp.

Nu ska vi bara konsultera Matilda så att det inte är smitning på g. Tror inte det, tror Juppe slappnade av och gick mer i form.


Titta. Inte särskilt svettig Juppe. Det är en nöjd Juppe (för han har sluppit påskhucklet) och ätit massor av mat.


Det som är väldigt bra med mig och Juppe är att vi är väldigt bra på att mysa. Så skönt det är med vårsol på vinterblek hud (förutom den knallröda näsan). Juppe ställer sig gärna och sniffar lite på mig, han vet att det är posering som gäller när kameran är framme. Han är så kul så hälften vore nog.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar