tisdag 1 januari 2019

Det här ville ni läsa om 2018

Tänkte att det är kul att berätta vad ni tyckte mest om att läsa om ifjol. Jösses. Nytt år - igen. Muttra, muttra.

Ni verkar tycka om när jag och Juppe testar grejer. Nummer ett på mest lästa är inlägget:

Bästa ligghallen för lösdriften - tips inför bygget!

Jag är nöjd med att inlägget blev läst över 3 000 gånger. Medvetet valde jag också att inte länka direkt till klippet på youtube, utan texten missar man nämligen några tips.

Jag undrar också om ni vill att jag gör fler youtubefilmer? Många säger att de vill se film, men när man tittar på statistiken så är det inte så man hoppar jämfota . . .  Jag vägrar också att göra inlägg av karaktären: Kolla vilka jättefina marinblå ridoutfits jag shoppat.

Jag är lite lättare skeptisk till om någon vill se en medelålders tant göra filmer? Kanske tipsfilmer? Träningsfilmer med Juppesnupp? Och då menar jag verkligen inte att jag ska förhäva mig och leka tränare, utan då blir det fri hopp och lek med Juppe och mig.

Jo, jag shoppar. Antagligen shoppar jag för mycket, men jag vill inte göra en grej av det. Ibland visar jag upp bytena, men då är det för att jag tror att andra har nytta av inlägget - eller blir glada av det. En gång har jag samarbetet med ett företag, det kändes okej. Efter det har ingen annan frågat . . . :-)


Tvåa på mest-lästa-listan ligger:

Komperdell ballistic - en ridväst jag orkar ha på mig

Här ville jag helt enkelt visa upp hur västen sitter på en normalt lönnfet kvinna i sina bästa år.

Det verkade vara uppskattat. Jag fick många frågor om västen. Ska försöka följa upp hur den håller och hur den ser ut efter ett år. Tack för all respons! Och näej, inte fick jag betalt för inlägget om någon tror det.


Trea på listan ligger inlägget:

Juppe testar: Huf flex - tillfälliga snösulor funkar perfekt!

Jag ska göra ett nytt inlägg om sulorna. Nu har jag nämligen köpt varianten för baktassar också, de är lika bra. Här tänkte jag faktiskt göra en liten film som visar hur man tar av och på sulorna, många är nyfikna på just det.

Fjärde mest läst under hela året blev:

I dag fotades vi av Töltaren

Årets mest välspenderade peng måste jag säga. Jag har njutit så av bilderna!

Till sist så blev inlägget om: Jag och min skenande hjärna väl läst.

Gulp. Jag är också förundrad över min hjärna. Jag hoppas på och gör tolkningen att jag skriver om saker som känns bekanta för er, som känslor inför en tävling till exempel. Om självförtroende, ambitioner och om när det rent ut sagt skiter sig. För det gör det ju med jämna mellanrum.

Sedan har jag bestämt mig för att inte skämmas. Jag gör mitt bästa och vill göra saker med min häst. Basta.

Vet ni vad ni skulle kunna göra för att göra mig glad? Berätta vad ni tycker om mig och Juppe och berätta vad ni vill läsa mer om.

Kram och en önskan om en god fortsättning på nya året från mig och Juppesnupp!

2 kommentarer:

  1. Min plattform räknar inte åt mig på Youtube har jag märkt, kanske är lika för dig? Jag gillar ditt sätt att berätta och tycker det är kul att följa er utveckling i vardagen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, det är likadant för mig. Skitsvårt att veta hur många som har tittat - egentligen. Grmpf. Och tack för respons!

      Radera