lördag 3 februari 2018

Det finaste en kan ge en Juppe

Ja, vad tror ni är det finaste en kan ge en Juppe?

Full uppmärksamhet och en helg fylld av fotografering såklart!

Vafalls? Två tanter som flankerar.
Ska jag inte synas alls på bilden?

I dag kom härliga Mathilda som jag faktiskt intervjuat flera gånger i jobbet. Nu var det min tur att ställa upp. Hon vill nämligen söka in till Nordens fotoskola på Biskops Arnö.

Här hittar du Mathildas blogg, och här hennes insta.

Dit söker man genom att göra arbetsprover. Om en Juppe och Bettina kan tänka sig att vara modeller? Självklart!

Jag blir så stolt över Juppe när han umgås med människor. Mathilda berättade att hon egentligen är lite rädd för hästar, det slutade med att hon stod med en Juppe som fått slippa grimma och som alltså var helt lös på ridbanan.

Så snäll och så lugn, sa Mathilda förundrad. Ja, han är fantastisk min Juppe.

Och i morron kommer Töltaren, alias fotograf Sofie Lahtinen Carlsson till Bäjeby stall för att fota såväl Juppe som fröken Vinka.

Jag har blivit övertalad att fotas uppsutten, äldsta dottern på Bäjeby konstaterade att jag ju har tvåmiljoner bilder på Juppe. Jo, det har jag ju. Självklart är det roligast med foton uppsutten.

När Juppe modellat färdigt i dag gick vi ut till ridbanan och sedan ovalen. Fasen, jävla ridrädsla. Den smög på där ett tag, Juppe blev stissig. Jag tvingade mig att ha långa tyglar först och så pickade jag på Juppe så han klev på rejält.

Och sedär. Vi galopperade till slut i båda varven, även om det gick sådär i vänster varv av någon anledning. Skit samma. Vi frustade båda två. Och i morron blir en rolig dag!

Mathildas bilder? Å, jag frågade inte ens. Hon hör säkert av sig om hon blir nöjd och det går att låna något foto till bloggen, jag vet hur kritisk man kan bli till sina egna bilder. Hoppas, hoppas, hoppas bara det går bra med ansökan till utbildningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar