onsdag 21 februari 2018

Repostade på Horses of Iceland

Ah, vi älskar uppmärksamhet jag och Juppe och har inte ens vett att skämmas för det.

Min inre hästälskande fjortis jublar.

Nu har vi blivit repostade på Instagram av Horses of Iceland. Undrar bara: vadå tagit färgkoordination till en ny nivå?

Vet de ingenting på Island om islandshästens känsliga psyke? Blir orolig. Hästar som inte är färgkoordinerade med sin egen utrustning samt ryttare blir ju fladdriga i själen. Det vet ju alla.

Så här såg vi ut i alla fall, nummer två på inläggstoppen:


Så här underligt stod det under bilden som töltaren tagit: Colour matching taken to a new level. Do you also have pictures of yourself in a matching outfit to your Icelandic? Share your photos with us and we will repost 3 best matching looks.

Hm. Tror jag måste skaffa ett par sandfärgade ridbyxor för att matcha Juppes man. Ser ju att det skulle se mycket bättre ut än de där svarta brallorna.

I går fick vi sol på multippen. Vi höll till på ovalen och njöt av snö och försiktig värme. Lite mesig är jag allt, men ja, ja. Vi gjorde allt från att öva galoppfattningar till att tölta. Så vi är nöjda.

Om en Juppe blev svettig. Näej, lättare flåsig. Det får vara good enough. I morgon blir kompisen riden av vilda Matilda, då blir det en genomkörare.

Ridskräcken håller på att ge sig nu. Det var faktiskt bara trevligt och skönt på ovalen, jag får vara lite snäll mot mig själv bara och ha tålamod så tror jag att jag får med mig samma känsla på uteritten.

2 kommentarer:

  1. Wow! Så kul!! ��������

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snällis! Ja, hur det än är så är det ju faktiskt kul, även om man som vuxen kanske inte borde bry sig så himla mycket om instagram. Men kul är det. :-)

      Radera