lördag 14 juni 2014

Fyra filmer med tölt - berätta vad ni ser!

Jodå. Det här var precis vad vi behövde jag och Juppe.

Lite häpp, häpp och Supersnällasilversara. Jag är bara nyfiken och dör inte av kritik, vare sig berömmande sådan eller konstruktiv.

Tyck loss, helt enkelt!

Filmerna har jag döpt till 1, 2, 3 och 5 (så slut var jag efter lektionen). Och - jag ser inte skillnad på ren tölt och eh, annan tölt, så berätta helt enkelt. Det blir kul att läsa för Juppe och mig, jag lovar.

4 kommentarer:

 1. Ok, here it comes: Film 1, han hackar o springer på bogarna och sätter dej lite ur balans hela tiden, han känner sin matte!!! Vet hur han ska få dej att jobba!
  Film 2: Bra skritt, sätter under sej ordentligt, men blir lite lång i tölten. Samma sak, bollar runt med dej lite... : ) Säkert av kärlek!!
  Film 3, bättre men han verkar gilla trav??
  Film 5, ditt favvo-varv?? Men Juppe är stelare i kroppen o mjukare i halsen i detta varv. Över lag mjuk tölt, men väldigt mycket bekvämlighetstölt??!! Svårt att se ordentligt på filmerna, but you asked for it :) Ni är fina tillsammans! Kul att se!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lotta! Tänk att du såg vilket varv som är mitt favvo. Och att han bollar runt med mig av kärlek. :-)))))
   Och tack alla ni andra som kommenterat på facebook. Det uppskattas!

   Radera
 2. det jag helt spontant och direkt tänker är att mycket av hans styvhet/passtakt sitter i din sits. Du sitter översträckt och har en stor svank. En svankande ryttare ger en svankande häst. En svankande häst går på framdelen och blir styv i ryggen.
  Det jag som instruktör skulle sätta mest krut på är att få dig som ryttare mera avslappnad i din rygg, dynamiskare och vinkla om ditt bäcken. Naveln i ryggraden, svankotan in under kroppen och aaaandas (dynamiskare rygg).
  Yoga is the shit för sånt här! Och en tjatande instruktör.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ack, ack. Jag tror du har jätterätt. Jag som har slagit vad med mig själv eller satt målet i alla fall att jag ska våga vara med på en tävling i år. Jag blir till och med nervös när jag vet att jag ska bli filmad.
   Och yogan är bokad! Första semesterveckan ska jag yoga varje förmiddag och bli smidig som en gasell. Eller i alla fall mindre stel. :-)

   Radera