tisdag 13 januari 2015

Yin yoga för mig och bensprattel för Juppe

Jag är en usel människa. Trots att företagsmassören hoppat på mitt huvud och sagt att jag MÅSTE stretcha - så gör jag inte det.

Jag fortsätter att stolpa runt med en vänstersida som är superstel. Men, i dag var jag i alla fall med på lunchyoga/yinyoga. Ambitionen att bli en mjuk och fin människa finns i alla fall. Detta är en start.

Absolut noll svettfaktor, men faktiskt knepigare än man kan tro att hålla en position i fem minuter med avslappnade muskler.

Och i kväll fick Juppe sitt. Nu har lektionerna dragit igång igen, ridbanan var upptagen. Isigt och läbbigt överallt, så jag bestämde oss för markarbete.

Ingen jävla longerlina utan vanligt träns och tyglar. Vi hade kul! Vi gjorde vad det heter när Juppe korsar sina ben i en liten uppförsbacke som vi hittade. Vi sprang, gjorde halter, volter och kuligast av allt: Juppe har fattat att han ska hålla upp den framben som jag pickar på.

Spansk skritt har jag gett upp för tillfället. Vi gör om frambenslyftet till en snygg hälsning istället. Nu är det bara en liten back som ska till för att vi är i hamn. Det här vill vi göra:



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar