måndag 26 februari 2018

Fruktansvärt nödvändigt eller bortkastade pengar?

Jo, jo. Det beror på hur en ser på det hele. Jag försöker se det så här: DET ÄR FYRA LÅNGA VECKOR TILL NÄSTA LÖN BETTINA! Skärp dig.

Men ändå. Kolla:

Visst trodde vi att den var utdöd? Hästdammsugaren. Men näej, i Börjes nya katalog finns "Dammsugare "Super Dandy Boy" Liten smidig modell som hänges över axeln i monterad rem. Komplett med slang och gummiborste. Kan också användas omvänt för att torka hästen. 400 w."

För löjliga 1 385 kronor.

Hå.

Fast den där lilla fisen skulle väg dö av förstoppning efter några tag i pälsfällartider.

Och ibland tycker jag nog att islandshästvärlden är lite tråkig. Klart att en Juppe-matte borde ha stjärnor på ridbrallorna. Visst?

Ynka 959 på Horsemeup.

Och egentligen har Juppe haft synpunkter på att jag har svarta eller mörkbruna ridskor. Det plockar inte upp manens färg som de här gör:

Snygga. Hopplösa att fortsätta hålla snygga. Men snygga.

Kostar 1 799 på Amazona Sueca.

Och vet ni vad, i Tinnas mage bakar det ju en liten fölis som bara längtar efter att hitta sin färg. Som kanske bara vill ha eh, grönt och orange. Host.

Och innan fölis har förstått att fölis älskar grönt och orange vill nog fölis ha lite blingbling.

399 spänn på ponnypop.

Näej. Nu ska jag parkera mig framför tv:n istället. Det är inte nyttigt för mig att inte åka till stallet. Det blåste för mycket tyckte jag. Tror inte det ska hindra mig i framtiden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar