lördag 24 juni 2017

Det är kul att rida i storm också

27 november 2016:

Åkte i god tid till stallet för att ta igen en lektion på finfisen Mackan. Åkte i god tid för att kunna pyssla med Juppe först också.
Jädrar vad det blåste, det var nästan så att det gick att luta sig mot blåsten. Struntade i att föreslå markarbete för Juppe, vi koncentrerade oss på myspys istället.
dsc_0003
Alla grabbar hukade i blåsten, antingen i vindskyddet eller i skogen. Frusna såg de inte ut, mer som att det fläktade lite.
dsc_0012Mohikan-Juppe.
dsc_0017
Skönt inne i stallet. Lugn och ro och tonvis med hö. Fast lite underliga ljud var det ändå för en häst känslig för underliga ljud.
dsc_0019Vaktar du dörren så att jag kan äta? undrade Juppe bekymrat. Han tror att trollen kommer den vägen när de är sugna på en saftig och mör häst till middag.
Mackan var superduktig på lektionen i dag. Skönt med lektion som inte var så sent på kvällen, 17.30 är till och med jag fortfarande pigg.
Förgrömskade galoppfattningar bara att vara svåra att få till. En perfekt blev det i kväll i alla fall. Resten blev skit. Men den där bra ska jag behålla känslan av.
Otroligt snälla hästar som knogade på i blåsten, vissa vindstötar var blev till och med jag rädd för. De var så kraftiga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar