måndag 21 september 2015

Lite less men godmodig

Juppe släpar paketbenet efter sig i boxen och tycker det är helt normalt. Benpaketet var lite blött i dag också, alltså måste han ju pinka helt snett. Alternativt pinka och sedan lägga sig i pölen.

Vi längtar tills i morrn båda två.

Juppe tittade intresserat på barnridgruppens förberedelser inför lektion och mumsade på hö. Jag kammade hovskägg med kattkam. Ingen verkar ens orka mobba mig längre för mitt pedanteri.

Och. Jag har faktiskt upptäckt att jag är grymt ridsugen. Jag har inte varit det hittills. Men när jag och en stallkamrat pratade om uppehåll i ridning och hur man ska komma tillbaks häromdagen så kände jag. Jag vill tillbaks till ridningen!

Men - det vette sjutton hur det ska gå till. Jag vill inte minska på Juppes pysseltid, jag vägrar att låta eventuell ridning gå ut över hans välmående. En helgkurs kanske? Dagkurs? Så han slipper se att jag är otrogen?

Nåja. En sak i sänder. Och i morrn är det veterinärtajm. När är inte klart i detta nu.

2 kommentarer:

  1. Ridsugen?? Kan jag förstå!! Har dom ingen i ditt stall du kan få låna så länge?? Nyttigt att rida andras hästar :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. App, app, app! Sakta i backarna. Alltså, det är ju det där med att jag inte vill att Juppe ska se att jag är otrogen. Tror han blir ledsen då. Bäst att åka iväg och ta en lektion eller så tänker jag. Och blä för att rida andra hästar egentligen. Vet att jag är knäpp. Men nöden har ingen lag. Kram!

      Radera