onsdag 31 december 2014

Drömmer om lastning

Börjar nog bli lite mör av problemen med att lasta Juppe. För någon natt sedan drömde jag att jag köpte den här katten till hästen. Klart Juppe ska ha en egen katt.

Några batterier i magen bara så purrar katten så trivsamt i hur många timmar som helst. I drömmen löste jag lastproblemet så. Juppe var så nöjd, så nöjd bara han hade katten med i släpet.

Suck ja.

Bättre att öva på att lasta i stället. Jag vet, jag vet.

Men Juppe ÄR väldans gosig mot både katter och hundar. I går hade vi sällskap av en liten vit hund på promenaden. Juppe fick lång överläpp och sträääääckte sig mot vovven. 

5 kommentarer:

 1. Mina hästar är alla lättlagade och det är enbart Tack vare en Western ryttare. Hans tänk, hans metoder och hans arbete med mig har gjort att alla mina hästar blir lättlagade. Ta hjälp av en vettig Western ryttare i din närhet. Vi har mycket att lära av varandra och dom har ett bra tänk kring just lastning.

  Gott slut och gott nytt år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha det ska ju självklart stå lätt lastade och inget annat 😂

   Radera
  2. Ha, ha! Det är bäst att hästarna är lättlastade annars blir de lättlagade, moahahahaha.
   Ja, här gäller det att få fatt i någon som är duktig på att lasta, och att nöta själv också tror jag. Gott nytt!

   Radera
 2. Tänk om du är sanndrömmare, prova katten!! Den var ju jättesöt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, alltså, ibland tror jag att man tänker rätt när man drömmer. Men - tänk att introducera katten i stallet (he, he, klappa en låtsaskatt och jollra med Juppe inför förvånade ögon - okej jag klarar det). Men undrar om det verkligen skulle övertyga honom om att kliva ombord i farkosten. Han skulle säkert vara nöjd med sällskap när han väl var inlåst. Nåja. Ska klura. Gott nytt!

   Radera