fredag 18 april 2014

Mr Maräng is back!Här ser han ju lite sur ut, men det är bara för att jag håller fast i grimskaftet och inte låter grabben sticka iväg och beta. Ville ju få regnbågen och min skatt på samma bild.

Ikväll koncentrerade jag mig på att andas uuuuuuttttt och sjunka ner i sadeln, ner, ner, ner med rumpan bara. Och så händerna, som jag slöt runt tygeln (läser du nu Sara?).

Och istället för att bara lunka iväg på gamla vanliga skogsrundan så valde jag en ministig rakt fram, där spetsade Juppe öronen. Ibland tror jag helt enkelt att han är uttråkad, han gillar när vi hittar på lite lagom med bus.

Vi körde över varenda stam som vi hittade i vårt skogsgym. Juppe blev mjukare och mjukare i munnen, och känsligare och känsligare för vikthjälper. Tror han hade lika roligt som jag. Vi red i dom mest vansinniga krumelurer. Och ibland slöt jag handen lite, Juppe stannade till. Wow.

Fantastisk tur.

Min vaniljbulle till häst såg också väldigt nöjd ut när han slafsade i sig morot, foderjäst och mineralslafsgröt i stallet. Han ser så kul ut när han är nöjd, som klassens vattenkammade gosse.

2 kommentarer:

 1. Jag har läst :)
  Hur är det med linslusen? är han sur för att jag inte varit där på några dagar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blondinen har det bara bra! Jag borstade på honom i hagen en dag för att gulla och kompensera. Han ville traska iväg från mig! Hå! Det gick jag inte med på, och då stod han kvar och led. Tror inte grabbarna har tid med oss just nu, gräset är för grönt och spänstigt. Vi får nog väga gossarna och kanske ta ställning till om mellis är nödvändigt.

   Radera