lördag 22 februari 2014

Först lunk - sedan sprutt

Idag blev det en timme och 20 minuter på slaskiga grusvägar och fält med blötsnö.

Stallägaren satte sig på superhästen Fluga och tog med Oskan som handhäst. Det gick jättebra! Oskan var mest fundersam över varför matte satt på fel häst.

Oskan kan sprätta runt lite, så därför är det tryggare att sitta på Fluga, i alla fall med stor gravidmage. :-)

Juppe gick snällt och skrittade, turen i skogen fick vi styra om, hästarna fick isstyltor så de knappt kunde gå. I ett försök att knacka bort styltor så slängde jag ifrån mig spöet.

Inte kom jag ihåg att ta med mig det. Jag kom i alla fall ihåg att jag INTE hade ett spö i handen när vi nästan var hemma. Superjuppe protesterade bara lite mot att gå åt motsatt håll som kompisarna.

Det blev riktig fyllekörning när vi drog iväg i tölt mot skogen igen. Juppe blev osäker på vad vi skulle göra och svängde vilt för minsta vink i tygeln. Tänk om han var så jämt.

En skön dag igen, och en ljus dag - trots att vi satte fart på eftermiddagen!


 Kompishäng i hagen. Det där med vilka som är bästisar verkar förändra sig med tiden. Just nu busar Argeisli och Juppe mycket med varandra, och står gärna och sover sida vid sida.


Fylkir har alltid full koll på besökare i hagen. Bjuder man in så hälsar han lite försiktigt. Undrar om han har gett upp chefsplanerna? Just nu verkar i alla fall Ofsi få vara ifred. Det är väldigt lugnt och fredligt i hagen. Mysigt att se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar