fredag 25 oktober 2013

Puss på mulen på en vecka

Det blev en trivsam kvällspromenad i skogen med en synnerligen glad och pigg hästtant Fluga.

Vaddå ser dåligt? undrade hon och klampade på, till sin medryttares lätta förskräckelse.

Juppe visade vad han kan, han gick myrsteg med Flugas mule i sin rumpa och dämpade tempot. Han kände sig jätteduktig och mallig, det syntes.

Nu flyger jag mot solen i morgon och får inte pussa mulen förrns nästa fredag. Uj, uj. Hur ska det gå? Kommer han att svälta ihjäl? Längta sig mager? Bli deppig?

Nja, han har det väl rätt bra i sin hage med sin kompis misstänker jag. :-)

Och fine maken har lovat att mocka om killarna måste stå inne. Fridens. Pillerill med kvällsgröten får Juppe helt enkelt stå över en vecka, för det grejar inte mannen i mitt liv. Jag har inte hunnit berätta hur man gör.

3 kommentarer:

  1. Juppe mår nog bara bra av lite semester från dig ;) om allt klaffar kommer jag (och Jenny som du hört talas om men aldrig träffat) förbi och hälsar på dig och Juppe 4/11. Måste bara boka in ett möte i elstockholmo och klaffa detaljerna så tar vi er på hemvägen :) ha det så fint på semestern!

    SvaraRadera
  2. Ps, jag skickade min kommentar 26 oktober kl 00:10, du kanske skulle ändra din tidsinställning i bloggen så att den går efter svensk tid? hihi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul, kul, kul om ni kommer. Och ack, alla dessa inställningar. Känner mig lite internationell just nu, så det får vänta. :0)

      Radera